Graeme Cartmell

Esittely

Tohowoodin yrittäjänä toimin minä, Graeme Cartmell. Olen syntynyt Englannissa, mutta muutin Suomeen vuonna 2007 vaimoni luokse. Löysin huonekalujen entisöinnin sattumalta, ja tein sitä harrastuksena muutaman vuoden ajan kunnes päätin siirtyä takaisin koulunpenkille ja opiskella puusepäksi saadakseni siitä uuden ammatin itselleni. Valmistuin Jyväskylän aikuisopistosta puusepäksi lokakuussa 2016, ja saman vuoden joulukuussa muutimme asumaan Jyväskylän sykkeestä Toholammin rauhallisiin maisemiin.

Jatkoin puutöiden tekemistä harrastuksena samalla kuin kävin kesän 2017 töissä kaupassa, kunnes työsopimuksen päätyttyä päätin siirtyä virallisesti yrittäjäksi ja Tohowood sai alkunsa. Tällä alueella oli selkeästi tarvetta entisöintiä ja puukorjausta tarjoavalle yritykselle.

Yritykseni tavoite on tarjota asiakaslähtöistä palveluita entisöimällä, kierrättämällä ja uusiokäyttämällä vanhoja huonekaluja tai suunnittelemalla ja rakentamalla uusia toiveiden mukaan.

Asun tällä hetkellä vaimoni, kahden enemmän tai vähemmän höpsähtäneen cavalier kingcharlesinspanielin Willown ja Mollyn kanssa, sekä erittäin vaativan kissan nimeltä Iitu, joka on maalaistunut niin perusteellisesti ettei sitä juuri sisällä enää näy.

Jos sinulla on huonekalu, joka kaipaa uutta pintaa tai pientä ehostusta loistaakseen, tai mitä tahansa muita puusepäntaitoja vaativaa projektia, otathan minuun yhteyttä tai tule käymään verstaallani. Autan mielelläni.

Graeme Cartmell